Marstrands olika krogar och hotell

Vi hjälper er att hitta rätt restaurang eller hotell för utifrån era önskemål och behov

På Marstrands kan ni njuta, äta och dricka gott i flera olika miljöer, att hitta ett bord med havsutsikt bli inget problem för er.
Här i skärgården är havet det stora skafferiet och kockarna på Marstrand vet hur delikatesserna skall tillagas och serveras.

 

Med blått hav och varma klippor i bakgrunden kan du avnjuta en lätt skaldjurslunch eller femrätters gourmetmiddag på Marstrands olika korgar och restauranger.
Besök den genuina skaldjurskrogen mitt på kajen eller ta en naturnära fika på något kafé.

På Marstrand erbjuds också ett urval av tema- eller bankettmiddagar i festsalar som rymmer såväl stora, upp till 1500 personer, som små sällskap.
Närheten till Pater Noster (Hamneskär) , Åstol, Klädesholmen, Kyrkesund, Mollösund och Käringön gör Marstrand till det perfekta utgångsläget för ett besök i Bohuslän

Vi hjälper er att hitta rätt restaurang eller festlokal utifrån era önskemål och behov.

Hotell Villa Maritime

Bo rymligt i deras nyrenoverade hotellstudios på kajen på bilfria Marstrandsön!

De har 70 fina nyrenoverade hotellstudios i klassisk marin stil med ett eller två separata sovrum. Alla hotellstudios har ett fullt utrustat kök, badrum, hall och vardagsrum, de flesta med balkong och utsikt över hamnen, eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning som vakar över staden.

Läs mer om hotellet här