Marstrand Event erbjuder konferenser, aktiviteter, utsökta middagar och möten för små som stora grupper i Marstrand och Bohuslän. Närheten till Göteborg, Åstol, Klädesholmen, Skärhamn, Pater Noster, Kyrkesund, Mollösund och Käringön skapar unika möjligheter för upplevelserika möten och aktiviteter.

Vår styrka ligger i att genom bara ett samtal, arrangerar vi det bästa boendet med de mest spännande aktiviteterna i kombination med utsökta måltider i Bohuslän. Satsa på en inspirerande och havsnära konferens i skärgårdsmiljö, bättre blir det inte!

Idag har tid blivit en lyxvara. I vårt högteknologiska samhälle är mötet mellan människor viktigare än någonsin. Att utan stress få sitta ner och utveckla sina tankar tillsammans, ansikte mot ansikte, ger inspiration och nya idéer. Det är så vi växer tillsammans med andra människor. Det här vill vi ge våra kunder, möten mellan människor i en skön skärgårdsmiljö.

Vi kan erbjuda ljusa och fräscha mötesrum som kan möbleras efter era önskemål. Lokalerna är utrustade med Projektor, Whiteboard och Internet-anslutning, block, penna, godis, frukt och vatten samt tillgång till konferensvärd.
Inget möte är det andra likt och vi skräddarsyr gärna era konferenser efter önskemål. För att även ert företag skall få möjligheten att besöka Marstrand och Bohuslän har vi satt samman några paket som vi har stor efterfrågan på nedan.

Varför Marstrand – Bohuslän?
Svaret är enkelt! Beläget i en underbart vacker bohuslänsk skärgård. Bra möjligheter till trevlig samvaro i kombination med aktiviteter i en naturnära miljö. Detta ger en perfekt inramning för lärande, planering och inspiration för ert företag. Endast 45 minuter från centrala Göteborg, 1 timme från Landvetter flygplats.

Marstrand, en helt underbar liten plats på jorden!

Konferenser & aktiviteter i Marstrand