Dagskonferens på Marstrands havshotell

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen i Marstrand innan havet tar över. Här upplever du avkopplande boende, överraskande mat och ett salt spa.

Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl omtanke à la Västkusten.

Vårt spa hittar du mitt på den bohuslänska Västkusten. Här har vi plockat in det bästa av naturen. Dess mjuka granit, drivved och salta hav skänker dig kraft att ta dig an dagens utmaningar. I våra pooler njuter du av vatten, i våra bastur finner du värme. Utomhustunnorna bjuder på magisk utsikt medan bastuflotten bjuder in till dopp i havet.

Ibland behöver man prata och Marstrand är perfekt för konferenser. Året runt finns det härligheter som lockar. Under det varmare halvåret är det lätt att locka deltagare till en av Sveriges somrigaste platser. Under det andra halvåret finns det gynnsamma tillfällen till lagbyggande i vindbyar och horisontellt regn. Då är det skönt att komma inomhus och mysa med handlingsplaner, powerpoint, blädderblock och workshops. Krydda med vårt salta spa så kommer uppslutningen att bli total.

En ovanligt vanlig konferens hos oss innehåller:

Möteslokal | För- & eftermiddagsfika | Serverad lunch | 3-rätters middag

På Marstrands Havshotell har vi 15 olika möteslokaler som tar sina namn från olika platser här på Koön. Så vare sig ni är några få eller flera hundra så har vi lokalen, kunskapen och engagemanget. För oss är det är mycket lite som är omöjligt. För större event tar vår största lokal 500 sittande personer men vårt största mingel-event hittills har varit på 800 personer. Vill du vara helt allena fixar vi det också. Valet är ditt.

Vi vet vad som verkligen gör en konferens lyckad. Högt på topplistan kommer fika. Vi bullar upp och fyller på kontinuerligt med nybakat från vårt alldeles egna bageri. Sedan har vi all teknik som ni kan behöva, extra många blädderblock, whiteboards och välfyllda pennförråd. Det är självklart. När ni bokar en konferens hos oss så följer vi er hela vägen. Våra konferensguider tar hand om allt praktiskt så ni kan ta hand om allt annat.

Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål.

Pris på offert.

Tillval och exempel på aktiviteter
  • Quizjakten på Marstrandsön +350 kr/person
  • MariTeam dueller + 385 kr/person.
  • RIB-tur till Hamneskär Pater Noster) med lite fyrsnack + guide, ostron & bubbel +995 kr/person minimum 8 personer per båt. (max 12 personer per RIB-båt och vi har vi maxkapacitet på ca 150 personer)
  • RIB-båt Göteborg – Marstrand: +895 kr/person minimum 8 personer per båt. (max 12 personer per RIB-båt och vi har vi maxkapacitet på ca 150 personer)
  • Buss tillbaka till/från Göteborg: + 2 850 kr/buss enkelresa.

För andra konferensaktiviteter titta under våra företagsaktiviteter

Alla priser exkl. moms