Konferens på Societetshuset med övernattning på Kurhotellet

I en fantastisk miljö i Bohusläns skärgård hittar ni Marstrands Kurhotell, ett genuint retreathotell som utöver unika möjligheter till avkoppling även erbjuder friskvård.

Hotellet tar avstamp i de varm- och kallbadhus som byggdes 1843 kring Kungsplanen på Marstrandsön. Här erbjuds 39 rum och sviter i olika standarder med havsbrisen som fyller lungorna utanför fönstret. Även det intilliggande Societetshuset, som uppfördes 1886, är en del av vår nya, traditionsfyllda anläggning. Här öppnas vår säsongsbetonade restaurang upp för våra gäster, turisterna och lokalbefolkningen på ön. Byggnaderna har renoverats varsamt och en stor del av den ursprungliga atmosfären har bevarats i syfte att skapa en lugn och härlig plats för återhämtning.

Våra konferens- & mötesrum har alla sin egen personliga stil och är utrustade med teknisk utrustning såsom TV-skärm med HDMI-kabel och Wi-Fi. Vi tar emot stora som små grupper. I lokalen serverar vi för- & eftermiddagskaffe samt att vi dukar fram anteckningsblock, pennor, fruktfat och vatten. Konferenser och möten som bokas via oss hålls uppe på Societetshuset som ligger i nära anslutning till Marstrands Kurhotell.

Kurhotellet har ett väl utrustat gym en fin bastuanläggning och en stor uppvärmd utomhus pool med utsikt över hamninloppet. Vid Kurhotellet finns det också en fin tennisbana att hyra där vi har utrustning såsom rack och bollar till låns/uthyrning.

Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål.

Pris på offert.

Tillval och exempel på aktiviteter
  • Quizjakten på Marstrandsön +350 kr/person
  • MariTeam dueller + 385 kr/person.
  • RIB-tur till Hamneskär Pater Noster) med lite fyrsnack + guide, ostron & bubbel: 995 kr/person minimum 8 personer per båt.
  • RIB-båt Göteborg – Marstrand: +895 kr/person minimum 8 personer per båt. (max 12 personer per RIB-båt och vi har vi maxkapacitet på ca 150 personer)
  • Buss tillbaka till/från Göteborg: + 2 850 kr/buss enkelresa.

För andra konferensaktiviteter titta under våra företagsaktiviteter

Alla priser exkl. moms