Matchrace med DS37 samt en RIB tur

Ca. 4 timmar

RIB tur från Marstrand till Stenungsund där våra Matchrace båtar ligger.

Inga förkunskaper krävs förutom vinnarskalle och lite tävlingsnerver! Vi seglar med riktiga och ikoniska segelbåtar – DS37 Matchracer. En båt speciellt framtagen för matchracing med plats för 6 gäster plus en skeppare från oss.

Båtarna har använts under Swedish Match Cup på Marstrand under många år. I ett klassiskt Matchrace så lägger vi en bana med start-, kryss- och länsbojar. De som inte seglar följer matcherna från land eller från följebåten.

Alla lag får segla minst två matcher beroende på tid, antal lag och väder. Första matchen avgör om ni hamnar i A- eller B-final. Medaljer delas ut till vinnande lag på bryggan efter seglingen. Även en flaska bubbel delas ut.

Tips från tidigare vinnare: -“Om ni tillhör det vinnande laget se till att tömma fickorna på bilnyckel och mobiltelefon innan prisutdelningen…

Vid mer än 10m/s ställs eventet in utan debitering.

Vi tillhandahåller regnjacka o regnbyxor/seglarställ till alla ombord. Ett tips är att lägga till kaffe och fikabröd i pausen innan finalerna.

Pris

PRIS 8-36 personer 1395:-/PERSON.

I priset ingår skeppare på segelbåtarna, följebåt (vid mer än 12 deltagare), medaljer och bubbel till vinnande lag.

Lägg till +195:- per person så gör vi ett stopp på Åstol Rökeri/ Trålverket på Dyrön för något gott att dricka på hemvägen, lägg då till 1 timme.

Notan från krogen tar ni på plats.