Konferens på Grand Hotell Marstrand

RIB, Konferens, utsökt middag och övernattning 8-46 personer.

Vi startar dagen men en RIB båttur från Göteborg (Klippan/Eriksberg/Saltholmen) och efter en säkerhetsgenomgång går tur söderut till vackra Marstrand. På vägen tar vi en sväng förbi sälöknapp för att titta på sälarna innan vi glider in till Marstrand och Grand Hotell.

Konferens på Grand Hotell Marstrand som 23 rum och plats för totalt 46 personer.

Är ni 15 personer eller fler kan vi varmt rekommendera att abonnera / boka hela hotellet så Ni kan röra er fritt utan att behöva ta hänsyn till andra. Och det bästa av allt – vi anpassar oss helt och hållet efter er.

På Grand Hotell serveras förmiddagskaffe, konferenslunch, eftermiddagskaffe och 3-rätters middag. Buss tar er tillbaka till Göteborg efter avslutad konferens dag 2.

Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål.

Pris på offert.

Tillval och exempel på aktiviteter
  • Quizjakten på Marstrandsön +350 kr/person
  • MariTeam dueller + 385 kr/person.
  • RIB-tur till Hamneskär Pater Noster) med lite fyrsnack + guide, ostron & bubbel: 995 kr/person minimum 8 personer per båt.
  • Hyra Grand Hotell Marstrands bastuflotte med jacuzzi +3500 kr max 16 personer.
  • Uppgradera middagen till Grands Klassikermeny – Gratinerade havskräftor och Oxfilé Africana, rätterna som funnits i vår restaurang Tenan sedan 70-talet och allt är tillagat enligt originalreceptet. Middagen avslutas med hemmagjord vaniljglass av finaste Tahitivanilj och säsongens färska bär.
  • Grands Vinprovning – De flesta har sina favoriter om vilka viner som är godast till maten eller desserten men visst är det alltid roligt att lära sig mer. Vår mycket kunniga och vinpassionerade källarmästare Anders delar gärna med sig av sina kunskaper och bjuder på en trevlig stund.
  • Matlagningskväll på Grand – Tillaga kvällens meny tillsammans med vår erfarna kock. Ni får hjälp att själva tillaga middagen som skall avnjutas i vår restaurang. Låt oss tipsa om hur matlagningen blir ett nöje, lägg expertknepen på minnet och servera överraskande utsökta middagar till familj och vänner. Detta passar grupper mellan 6-12 personer.

För andra konferensaktiviteter titta under våra företagsaktiviter.

Alla priser exkl. moms