RIB tur, Bastubad &Julbord

RIB tur från Göteborg, bastubad och jacuzzi på bastuflotten och ett fantastiskt julbord på Grand Hotell Marstrand

… Vi startar men en RIB båttur från Göteborg (Klippan/Eriksberg/Saltholmen) vid 13/14 tiden. Först en säkerhetsgenomgång och ni får alla varma flyotveraller, mössor, handskar och googles. Sedan går tur söderut till vackra Marstrand. På vägen gör vi ett stopp på Hönö och Tullhuset för något gott att dricka, efter det fortästter turen norrut och vi tar en sväng förbi sälöknapp för att titta på sälarna innan vi glider in till Marstrand och Grand Hotell Marstrands flytande bastu.

Bastun är varma och skön och här finns handdukar och något kallt att dricka om Ni önskar. På bastuflotten finns även en varm och skön vedeldad tunna för de som inte vill testa ett dopp i havet.

 Efter bastu och bad är det dags för Grand Hotell Marstrand traditionsenliga och stämningsfulla julbord. Vi lägger allt vårt krut på att servera ett genuint julbord i världsklass med största kärlek till hantverket och julens fantastiska råvaror. Värmen från den glödande elden i Paradisparken öppnar våra sinnen och traditionsenligt dukas högtidens alla läckerheter upp i köket och i lustgården intill levande ljus. Att få dekorera ett hotell från 1892 i julskrud är en riktig ynnest.

Efter julbordet ordnar vi med en buss som tar er tillbaka till Göteborg.

Pris från 2490 kr/person (minimum 8 personer och max 20 personer.)

Tillkommer gör dryckesnotor från Tullhuset och Grand Hotell Marstrand.

Vi kan även skräddarsy detta paket för att passa Era önskemål.

Tillval och exempel på aktiviteter
  • Quizjakten på Marstrandsön +350 kr/person.
  • Julquiz +360 kr/person
  • Juljakten +375 kr/person.
  • Ostron med tillbehör och ett glas bubbel på Pater Noster/Åstol +295kr/person.

För andra konferensaktiviteter titta under våra företagsaktiviter.

Alla priser exkl. moms